Een tandarts voor de hele familie

Jong en oud kunnen bij ons terecht voor verscheidene behandelingen. Wij nemen de tijd voor ieder individu. Komt u met de kinderen? Tijdens uw behandeling kunnen de kinderen lekker spelen in de speelhoek.

Aandacht voor ieder

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het behandelen van kinderen op een kindvriendelijke manier. Hierbij passen wij de tell-show-feel-do methode toe. Ieder kind is verschillend. Daarom hoort bij ieder kind een andere aanpak. Dit wordt vóór de behandeling met de ouder(s) besproken.

Angst hoeft geen drempel meer te zijn voor een tandartsbezoek. Wij nemen uitgebreid de tijd en plannen zo nodig wensessies in. Tevens worden alle stappen van de behandeling uitgelegd en besproken. De patiënt staat centraal, ook tijdens de behandeling. Er wordt aandachtig geluisterd naar de wil en naar de grenzen van de patiënt. Stap voor stap zal het ons samen lukken. Wij hebben geen haast, zeker niet als het om jouw gezondheid gaat.

Vanaf januari 2018 is het verboden om amalgaamvullingen (donkere kwikvullingen) te plaatsen bij kinderen tot 15 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Wil je van je amalgaamvullingen af, maar dan op een veilige manier? Hiervoor kun je bij ons terecht. Tandarts Ani heeft een aantal jaar ervaring opgedaan in een biologische tandartsenpraktijk, waar veel amalgaamvullingen worden verwijderd op een veilige manier.

Onze patienten over ons

"Erg leuke sfeer, voelde mij meteen op mijn gemak. Er wordt goed de tijd genomen om alles uit te leggen voor er begonnen werd met de behandeling."

Ons team

Ani Pogosian, MSc
Tandarts

Tandarts A. Pogosian is in de zomer van 2015 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA) en heeft daarnaast met goed gevolg het Honours Programme afgerond. Zij heeft onderzoek gedaan naar bruxisme bij kinderen bij afdeling Orale Kinesiologie en heeft haar klinische verdieping bij afdeling kaakchirurgie gevolgd. Sindsdien is zij werkzaam als algemeen practicus in verscheidene praktijken, waaronder een biologische tandartsenpraktijk. Zij creëert een leuke en kalme werksfeer, waardoor de band met de patiënt op een goede wijze opgebouwd kan worden. Door de rust die zij uitstraalt, gaan met name behandelingen van angstige patiënten en kinderen haar makkelijk af. Zij heeft veel geduld en neemt alle tijd. Met veel liefde voor haar vak, strevend naar perfectie, voert zij de behandelingen uit. Als lid van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) en Het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde (NTvT) houdt zij haar kennis goed op peil.

BIG-registratienummer: 59920409902

Sirarpi Pogosian, MSc
Tandarts

Tandarts S. Pogosian is in 2013 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA), met een Honours diploma. Zij heeft altijd veel affiniteit gehad met de implantologie en heeft o.a. een bijzondere stage gevolgd in het specialisme kaakchirurgie, te weten in Philadelphia (VS) waar zij veel leerde over implantologie. Ook heeft zij een jaar in Canada gewoond waar zij veel heeft geleerd over implanteren.
Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als algemeen practicus in verscheidene praktijken en in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, een ziekenhuis in Amsterdam.
Tandarts S. Pogosian heeft ook affiniteit met het behandelen van kinderen en is tevens goed in het behandelen van angstpatiënten. De tandartsbehandeling is de grootste fobie in Nederland en komt bij een kwart van de bevolking voor. Toch heeft zij vele angstpatiënten van hun angst afgeholpen. Verder staat zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) waar zij scholing volgt in vooral de implantologie.

BIG-registratienummer: 59917823002

Robert Pogosian, MSc
Tandarts

Tandarts R. Pogosian is een gedreven, ambitieuze en leergierige tandarts. Hij slaagde cum laude op het gymnasium in 2012 en studeerde in 2018 af als tandarts aan het ACTA. Afkomstig uit een medische familie is het altijd zijn droom geweest om tandarts te worden. Zijn specialiteit binnen het beroep is de esthetische tandheelkunde en het behandelen van angstpatiënten. Daarnaast volgt Robert bijscholing om op de hoogte te blijven van de modernste technieken en ontwikkelingen in de tandheelkunde.
Tijdens zijn master heeft hij zich verdiept in problemen omtrent het kauwstelsel, de kaakgewrichten en de kauwspieren. Voor zijn scriptie deed hij onderzoek naar het verband tussen kaakklachten en hoofdpijn, en won hiermee de NWVT – TP Masterscriptie prijs 2018. Robert is fulltime werkzaam als algemeen practicus in verschillende tandartspraktijken en als spoedtandarts in het OLVG.

BIG-registratienummer: 89924188602

Sylvia van de Ven
Tandartsassistente

Ik ben Sylvia en werkzaam als tandartsassistente sinds 1 mei 2001. Sinds september 2018 werk ik bij ik bij Tandartsenpraktijk Vlaardingen.
In de voorgaande jaren heb ik altijd aan de stoel gestaan en doe nu in onze praktijk tegenwoordig ook baliewerkzaamheden erbij. Het contact met de patiënten vind ik erg leuk en probeer de mensen die angstig zijn goed op hun gemak te stellen wanneer zij bij ons binnen komen. Ik hou van een gezellige sfeer zodat iedereen zich prettig voelt in Tandartsenpraktijk Vlaardingen.

Sharice Kwakernaak
Tandarts- en preventieassistente

Ik ben Sharice en werkzaam sinds oktober 2018 in deze praktijk.
Hiervoor heb ik in een tandartspraktijk in Rotterdam gewerkt. Daar heb ik een hoop ervaring opgedaan, vooral bij mensen met veel angst. Ik vind het fijn, om uiteindelijk iemand toch met een gerust hart in de stoel te laten liggen. Een praatje of even een luisterend oor scheelt de helft. Ook vind ik het leuk om met kinderen te werken en hen te laten zien hoe belangrijk het is om een goede poetstechniek te hebben. In Tandartsenpraktijk Vlaardingen kom je mij overal tegen, zowel als preventie-assistente, assisteren bij de tandartsen en achter de balie.